Sport

2013.02.22. 09:42

Győztes edzőmeccs Zalaegerszegen

A ZTE vendégeként nyert edzőmeccset a SZOVA-Trend Optika KC Szombathely NB I. A-csoportos kosárcsapata.

Tóth Gábor

Zalakerámia ZTE KK - Szova-Trend Optika KC Szombathely 63-77 (20-13, 12-20, 16-23, 15-21)
Zalaegerszeg, felkészülési kosárlabda-mérkőzés, vezette: Németh, Szalai.
ZTE, legjobb dobók: Kovács Á. 11, Simovics 10.Szombathely: Simon 2, Stafford 53, Will 219, Zagorac 13, Jarosevits 6. Csere: Váradi 139, Szanati 2, Perl 8, Bognár 7. Edző: Bencze Tamás.

A hétvégén Szombathelyen rendezik a Birkózó Magyar Nagydíjat, ezért a sárga-feketék legközelebb csak szerdán játszanak bajnokit. A szünetet kihasználva a ZTE vendégeként játszott edzőmeccset a Falco. A szombathelyiektől különböző problémák, kisebb sérülések miatt Kálmán, Ivosev, Harazin és Jancsikin sem játszott.

Will Tamás remekelt, 21 pontig, közte három tripláig jutott (Fotó: Szendi Péter)

- Teremgondjaink vannak, ezért is jött jól a ZTE segítsége, köszönet érte - fogalmazott Bencze Tamás, a szombathelyiek trénere. - Álmosan, sok hibával kezdtünk, főként támadásban gyengélkedtünk, de aztán fokozatosan belelendültünk, végül megérdemelten nyertünk. A sok hiányzó ellenére is hasznos volt a meccs. A cserejátékosok sok időt tölthettek a pályán, továbbá Stafford is élesben gyakorolhatta a figuráinkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!