Sport

2013.02.07. 15:32

Mini Savaria Kupa

Szombathely - A Vas Megyei Röplabda Szövetség és a Szombathelyi Sportiskola közösen rendezte meg a Savaria Kupát mini lánycsapatok számára.

Horváth Erika

Két helyszínen az egyetemi csarnokban és a volt Szent-Györgyi iskolában, négy pályán 16 csapat csatázott, ebből tíz volt a Vas megyei. Minden együttes három csoportmeccset játszott, majd a középjátékban egyet, végül a helyosztót. A vasiak közül a Pankasz I. és a Szombathelyi Sportiskola I. csapata lett csoportgyőztes. A pankasziak a középjátékban sikerrel vívták meg a Sümeg II. elleni csatát, így ők játszhatták a döntőt a Kaposvár II.-vel ott alulmaradtak és másodikak lettek. A sportiskolások a Kaposvár II-től kikaptak, a bronzmérkőzést viszont megnyerték a Sümeg II-vel szemben. A torna legjobb ütője Szőllősi Kira (Kaposvár), legjobb mezőnyjátékosa Bali Bettina (Pankasz) lett.

A legjobb vasi csapat a Pankasz I. lett  döntőt játszhatott, végül ezüstérmet szerzett.  Balról: Pungor Alexandra, Bali Bettina, Tóth Zsófia, Bita Kinga, Ráncsik Réka és edzőjük, Molnár Csaba. Fotó: Benkő Sándor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!