Sport

2013.04.13. 09:47

Rózsa Dániel: egy bravúrgyőzelem kellene

Szombathely - A "végy egy jó kapust" a Haladásnál bejött, Rózsa Dániel remek formában őrzi a hálót, magabiztosságot ad a védelemnek.

A Haladás 28 esztendős kapusa remek formában, magabiztosan véd, nehéz olyan gólt említeni, ami az ő számlájára írható. Jakab Csaba kapusedző tanítványa szinte hiba nélkül hozza le a meccseket, megkérdőjelezhetetlen a helye a kapuban, ami azért is nagy szó, mert mögötte is remek képességű hálóőrök állnak készen bevetésre. Rózsa amondó, egy igazi bravúrgyőzelem sokat segítene most a csapaton. Akár már az MTK ellen.

Rózsánál jó kezekben van a labda. Fotó: Unger Tamás

- Jó formában vannak a fővárosiak, különösen Kantára kell figyelni, aki a csapat esze, ő mozgatja a társakat - jelezte Rózsa Dániel a www.haladas.hu oldalon. - A mellette játszó fiatalokban pedig mindig benne van egy-egy váratlan megoldás. Az sem számít, ha valamelyikük csak csereként állt be, úgyis képes lendíteni csapata szekerén. Nekünk viszont szükségünk lenne egy idegenbeli bravúrgyőzelemre ahhoz, hogy elmozduljunk a holtpontról. A Videoton ellen a játék rendben volt, és bár a helyzetek kimaradtak, nem tehetünk szemrehányást egymásnak. Ahogy Artner Tamás is mondta: a csapat rendben van, ha helyzeteinket berúgjuk, jönnek a győzelmek is, ilyen egyszerű a dolog. Ami a saját teljesítményemet illeti: mivel a csapat jól védekezik, nem kellett sokat védenem, meccsenként kétszer-háromszor kellett közbeavatkoznom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!