Sport

2013.06.30. 18:35

Máté János és Laczkovich Donát a Haladásnál

A ferencvárosi csatár, Máté János legutóbb Siófokon szerepelt kölcsönben, míg a támadó középpályás Laczkovich Donát az NB II-es Sopronban futballozott. Mindkettőjükre kíváncsi Artner Tamás vezetőedző, hétfőn már Szombathelyen edzenek.

Pum András

Az FTC tavaly nyáron igazolta le a Puskás Akadémiától a 23 esztendős csatárt, Máté Jánost. A labdarúgót azonban a fővárosi klub a téli szünetben kölcsönadta Siófokra. Máté a 2012/2013-as szezonban összesen 10 bajnokin volt kezdő, nyolcon pedig csereként lépett pályára - háromszor volt eredményes. Jelenleg az FTC játékosa, és hétfő délelőtt már a Rohonci úton edz. A támadó nem próbajátékra érkezik, hanem amolyan ismerkedő tréningen, esetleg tréningeken vesz majd részt.

Máté János még a Puskás Akadémia mezében (Fotó: pfla.hu)

A 22 éves Laczkovich Donát legutóbb az NB II-es Sopronban szerepelt, korábban Pakson és az FTC-ben is megfordult a támadó középpályás. A 2013/2013-as  szezonban a Hűség Városában mindössze háromszor volt kezdő, hatszor csereként állt be, ehhez képest így is rúgott három gólt. Laczkovich próbajátékra érkezik a Rohonci útra. A játékos szabadon igazolható.

A két labdarúgótól függetlenül a korábban említett külföldi próbajátékosok nagy valószínűséggel szintén hamarosan befutnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!