Sport

2013.07.01. 14:17

Haladás: befutott Máté és Laczkovich

A ferencvárosi csatár Máté János és a volt soproni középpályás, Laczkovich Donát is Haladás-mezt húzott a hétfő délelőtti edzésen. Kedden 17 órakor az ausztriai Stinatzban a horvát RNK Split ellen játszik felkészülési-mérkőzést a Hali.

Pum András

Másfél hete edz a Szombathelyi Haladás, a Veszprémből igazolt Predrag Bosnjak és a tatabányai kölcsönjátékból ideiglenesen(?) visszatért Skriba Máté mellett - ahogy arról vasárnap este beszámoltunk - két új arcot is felfedezhettünk a zöld-fehérek hétfő délelőtti edzésén.

A ferencvárosi csatár Máté János, és a legutóbb Sopronban futballozott Laczkovich Donát is mezt húzott. Artner Tamás vezetőedző a bemelegítő körök után három részre osztotta csapatát, először a piros trikósok meccseltek a két tizenhatos között a kék felsősökkel. Csak a rend kedvéért: Máté a kékek között kapott helyet, és a rövidke idő alatt két fejessel veszélyeztette Rózsa kapuját. Bár az eredményt nem számoltuk, a pirosak első gólja parádés volt.



Egy balról előreívelt labdát Nagy Gábor kapásból, úgy vágta jobb külsővel a jobb felsőbe, hogy talán még a gépével a kapu mögött füvet nyíró munkás is abbahagyta kis időre a munkát meglengette kalapját. A második meccsen a pirosak a sárgák ellen meccseltek, a középpályán a szép magasra nőtt Laczkovich Donát is kiosztott néhány jó passzt.

Egy edzés után felelőtlenség lenne véleményt formálni a két futballistáról, így tovább teszteljük őket. A keddi, ausztriai edzőmeccsen azonban egyikük sem lép pályára - mondta Artner Tamás, a Haladás trénere.

Mint azt Vörös Csaba technikai vezetőtől megtudtuk, a mieink kedden nem az eredetileg kiírt 18.30-as időpontban, hanem 17 órakor lépnek pályára a horvát elsőosztály hatodik helyén végeztt kisebbik spliti csapat, az RNK Split ellen. A mérkőzést az ausztriai Stinatzban rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!