Sport

2013.07.04. 14:37

Haladás: Nem kellett a próbajátékos

A próbajátékon szereplő Laczkovich Donátra nem tart igényt a Szombathelyi Haladás szakmai stábja, Máté János sorsáról hétvégén döntenek.

Pum András

Hétfő óta készült a zöld-fehérekkel a volt soproni középpályás Laczkovich Donát, valamint a ferencvárosi támadó, Máté János. Előbbi próbajátékra, utóbbi amolyan ismerkedő tréningeken vett részt. Nos, Laczkovichtól már elköszöntek a szombathelyiek.

- Ügyes futballistát ismertem meg Laczkovichban, ám nem jobb, mint az itt lévő futballisták - mondta Artner Tamás, a Haladás trénere.

- Másrészt nincs olyan fizikai állapotban, hogy segíteni tudjon nekünk. Máté János viszont változatlanul velünk készül, az ő sorsáról hétvégén döntünk. Az is biztosnak tűnik, hogy néhány fiatal játékost kölcsönadunk NB II-be hamarosan eldől, kik és hol játszanak a jövőben. Kisebb-nagyobb sérülések nehezítik a felkészülésünket, Simon Ádám a térdére kapott rúgást, Ugrai Rolandnak az egyik edzésen eltörött az orra, míg Iszlai Bencének felszakadt a bőr a szem alatt. A Haladás pénteken 18 órakor az ausztriai Oberdorfban (Felsőpulya) az osztrák másodosztályú Mattersburggal vív felkészülési-mérkőzést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!