Sport

2013.07.15. 17:47

Megérkezett Mladen Popovic

Szombathely - A szerb próbajátékos Mladen Popovic igen, a kisebb sérüléssel bajlódó Guzmics Richárd és Radó András viszont nem vett részt a Szombathelyi Haladás hétfő délutáni edzésén.

Pum András

Zöld-fehér szerelést húzott a legutóbb a szerb elsőosztályban, a Novi Pazarba szereplő, ám most már szabadon igazolható próbajátékos, Mladen Popovic.

Balról Fehér, Popovic, Zsirai, Szakály és Rajos a Kondics utcai tréningen. Fotó: Szendi Péter

Fél öt előtt 10 perccel a tribün mögött menedzsere és egy szőke hölgy társaságában egy belgrádi rendszámú Audi hátsó üléséről kászálódott ki a hórihorgas csatár, aki miután megkapta szerelését, bevonult az öltözőbe. Nem sokkal ezután nyílott az öltöző ajtaja, majd a keret átvonult a Kondics utcai edzőpályára. Ahol Jakab Csaba kapusedző ekkor már fél órája tornáztatta Rózsa Dánielt, Mursits Rolandot és Dombó DávidotArtner Tamás kérésére Predrag Bosnjak tolmácsolásával röviden bemutatkozott társainak Popovic. A csatártól kérdezhettek is a többiek, az egyik Hali-futballista - nevét fedje jótékony homály -  viccesen azt tudakolta: "Mennyit keresel?" Szóval a hangulattal nem volt gond.

Ezután a játékosok belevetették magukat a munkába, a szerb támadó sorsa a szerdai, Ajka elleni edzőmérkőzést követően dől el.

Ugyancsak tréningezett a két hete, az RNK Split elleni edzőmérkőzésen a térdére rúgást kapott Simon Ádám is. A Király Kupán kisebb sérülést szenvedett Guzmics Richárd óvatosságból kihagyta a foglalkozást, és nem edzett Radó András sem. Utóbbinak a Slavija Sarajevo elleni meccsen a combjába térdeltek bele, le is kellett cserélni a támadót. Radó azóta jegeli és borogatja a combját, és bár apadt a duzzanat, kedvező esetben a hét közepén tréningezhet ismét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!