Sport

2013.08.08. 22:00

Kétnapos lábtenisz

Nagy sikert aratott, meglepően népes mezőnyt vonzott a városi lábteniszbajnokság, az 5. Ciao Amico Kupa.

Tóth Gábor

A Szombathelyi Szabadidősport Szövetség és a SZOVA Zrt. által rendezett városi lábteniszbajnokságnak a Tófürdő adott otthont. A komoly létszám miatt az erőpróba két naposra duzzadt a mögöttünk hagyott szombaton és vasárnap mérkőztek meg a résztvevők. A szervezők párosban és egyéniben hirdettek versenyt, valamint az egyéniben az első négy helyen végző sportember részt vehetett a szétlövésben is (20 méterről kellett berúgni a labdát egy 80x60 centis kiskapuba). Összesen 32 páros, 24 egyéni versenyző nevezett. A résztvevőknek nem csak egymással, hanem a nagy hőséggel is meg kellett küzdeniük. A népes, remek hangulatot biztosító nézősereg szép labdameneteknek, látványos megoldásoknak tapsolhatott.

Egy látványos pillanat a páros döntőjéből. Neizer Péter (szemből) és Vida Szabolcs nyúl a labdáért, háttal Böndicz Csaba (Fotó: VargAréna)

 

A 5. Ciao Amico Kupa városi lábteniszbajnokság végeredménye, páros: 1. Neizer Péter Böndicz Csaba, 2. Süle László Vida Szabolcs, 3. Csercsics Tamás Csercsics Imre. Egyes: 1. Neizer Péter, 2. Kovács Jenő, 3. Vidos Péter. Szétrúgás: 1. Süle László, 2. Kovács Jenő, 3. Neizer Péter. Összetett (egyes+szétrúgás): 1. Neizer Péter, 2. Kovács Jenő, 3. Süle László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!