Sport

2013.09.24. 12:25

Polgári lövészek ob-ezüstjei

Budapest - Egy egyéni és két csapatezüstöt hoztak a Polgári Lövészsport Egyesület versenyzői a nemzeti versenyszámok országos bajnokságáról.

Horváth Erika

A Magyar Sportlövő Szövetség ezt az ob-t azoknak rendezi, akinek nincs I. osztályú vagy magasabb, illetve aktív aranyjelvényes minősítése. A Polgári LE több csapatot is indított a Fehér úti lőtéren. A sportpisztoly (20 lövés) versenyszám 60 éven felüli korcsoportjában 509 köregységgel ezüstérmes lett a szombathelyiek Őrfi Péter, Nagy István, Csigó Szabolcs összetételű triója. A 29 csapatot felvonultató 60 éven aluliak kategóriájában a PLE „A" csapata – dr. Polgár Tibor, Hajdú József és Szakács Róbert 554 körrel a negyedik helyen zárta a szoros versenyt. Egy köregységgel nagyobb eredmény kellett a harmadik helyhez, hárommal több pedig a bajnoki címhez.

A Polgári LE érmesei (balról): Őrfi Péter, Nagy István, Csigó Szabolcs

A központi gyújtású pisztoly versenyszámban a +60 éveseknél két vasi második hely is született. Egyéniben Őrfi Péter 181 köregységgel, míg csapatban Nagy Istvánnal és Csigó Szabolccsal kiegészülve 495 köregységgel szerzett ezüstérmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!