Sport

2013.10.24. 14:30

Az igazság

A 86-os magyar-szovjet óta nem nézem a magyar válogatott mérkőzéseit. Ha véletlenül rákattintok a közvetítésre a tévé irányítóját nyomogatva, azonnal tovább lépek.

Halmágyi Miklós

Másnap megnézem az eredményt az újságban és többnyire sajnos elégedetten konstatálom, hogy jó döntést hoztam. Egy magyar- hollandot végképp nem nézek meg, mert a holland labdarúgás iránti vonzódásom még az Ajax fénykorából származik, s akkor most kinek drukkoljak? Bár néha felmerül bennem, hogy azért nem sikerül a hollandoknak vébét nyerniük soha, mert én szimpatizálok velük.

Most pedig jöhetne a keserű lista, hogy ugye Bern óta soha. Nem jön. Viszont már tudom, hogy Bernben a németek valószínűleg doppingoltak, hogy Mexikóban valaki belekevert valamit a fiúk reggelijébe, s emiatt délben egy lépést sem tudtak tenni a pályán (most olvastam). Ráadásul Nagy Antal és Eszterházy azt állítják, hogy magyar tört magyar ellen, esetleg a KGB, vagy az átkos állampárt, mert őrök védték a tábort, tehát kívülről nem lehetett behatolni, s behozni a derék magyar lábakat gyöngítő mérget. Végülis ennyi év után megnyugodtam. Nincs átok, nincs tehetetlenség, ármány van és kémia. És mint tudjuk, Amszterdamban bármilyen szert be lehet szerezni.

Címkék#magyar foci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!