Sport

2013.10.08. 08:16

Lazac, VIP: Münchenben jártak Illés Béláék

Hetvener néző, ötcsillagos hotelokat idéző kiszolgálás a VIP-páholyban. Tóth Miklós és Illés Béla az Allianz Arénában Király Gábort látogatta meg az 1860 München - Borussia Dortmund német kupamérkőzésen.

Pum András

A közelmúltban rendezett 1860 München - Borussia Dortmund (0-2) német kupamérkőzésen járt Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója és Illés Béla sportigazgató. A vezetők a VIP-páholyban élvezhették végig a remek meccset, a lefújás után pedig régi barátjukkal, a müncheni együttes csapatkapitányával, a magyar válogatott kapus Király Gáborral beszélgettek.

- Noha a mérkőzés csak este hétkor kezdődött, mi már ötkor kint voltunk a stadionban - tudtuk meg Illés Béla sportigazgatótól. - Miután megérkeztünk, hostessek kísértek bennünk az asztalunkhoz. Érdekesség, hogy szinte minden emberre jutott egy hostess, megsaccolni sem tudom, hányan lehettek. A VIP-páholy az Allianz Arena egyik hosszanti oldalán, teljes hosszúságában található. Nem tudom hány fős lehet, úgy 5-6 ezer ember biztosan elfér benne. Elképesztő méretek. Csakúgy mint a 70 ezres stadion, ez is csordultig tele volt. Tehát már a találkozó előtt két órával kint voltunk, már ekkor rengetegen voltak a VIP-ben. Felettünk helyezték el az úgynevezett sky-boxokat, ezeket leginkább vállalatok vették meg, az éves díja nagyjából 100 ezer euró körül mozgott. A VIP-ben ettünk, beszélgettünk, kellemesen eltöltöttük a mérkőzésig hátralévő időt. sok üzletembert is láttunk, kulturált környezetben remek hely ez a különböző megbeszélésekre is. A kiszolgáló része olyan volt, mint egy étteremé, miután helyet foglaltunk a kényelmes székekben, az asztalunknál pincér szolgált ki bennünk. Minden volt, mi szem-szájnak ingere, halak, különféle húsok tészták, lazac és természetesen sokfajta ital. A kinti páholyba viszont csak műanyag poharakba vihettük ki az italokat. A szünetben szintén visszamentünk az "étterem" részbe, desszerteket, fánkokat fogyasztottunk. A lefújás után még pár órát eltöltöttünk, elbeszélgettünk Király Gáborral. Muszáj megjegyeznem, hogy Gábor hallatlan népszerű Münchenben, rengetegen megállították autogramért, fotózkodtak vele, vagy egyszerűen csak a kezét rázták. Nagyjából este fél 12-kor jöttünk el, tehát hat és fél órát töltöttünk a stadionban. Ezalatt elsőosztályú kiszolgálásban volt részünk és láttunk egy remek hangulatú, izgalmas kupameccset.

- Másnap megnéztük az 1860 München edzőcentrumát, öt füves és egy műfüves pályán gyakorolhatnak a futballisták - folytatta Illés Béla. - Emellett konditerem és ajándékbolt is található a létesítményben. Nagy élmény volt a kiruccanás. Hogy tudunk-e belőle bármit is hasznosítani? Az új stadionban mindenképpen, VIP-páholyokat és sky-boxokat mi is tervezünk a Rohonci útra. Emellett utánpótlás-szinten talán lehetőség nyílik rá, hogy egy-egy játékost kivigyünk Münchenbe, és a különböző korosztályos csapataink edzőmeccseket játszhatnak a németekkel. És persze - ahogy nyáron is - az 1860 Münchennel is szívesen vívnánk felkészülési mérkőzést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!