Sport

2013.10.21. 14:05

Pofon Party már a második alkalommal

Szombathely - Remekül sikerült, sok bunyóst vonultatott fel, sok szurkolót vonzott a Skorpió Box Club által rendezett 2. Pofon Party.

Tóth Gábor

A Skorpió Box Klub már hagyományos, egyre nagyobb népszerűségnek örvendő gáláján kilenc magyar és két osztrák klub közel nyolcvan ökölvívója lépett kötelek közé a Four G Autószervíz csarnokában. A rendezvény az ökölvívást hivatott népszerűsíteni, ennek megfelelően pontozóbírók nem voltak, győztest-vesztest nem hirdettek. Ettől függetlenül a mintegy háromszáz főt számláló szurkolósereg jól szórakozott, hiszen remek mérkőzéseket láthatott. Minden korosztály megfordult a kötelek között, a legkisebbektől, a kilenc-tíz évesektől kezdve egészen a felnőttekig, sőt, a gyengébbik nem is kesztyűt húzott. A Pofon Party 14 órakor kezdődött, 20 órakor ért véget – vagyis bőségesen kijutott a jóból a sportág kedvelőinek.

Jobbról Hegedűs Levente, a Skorpió 11 éves, tehetséges bunyósa. Fotó: Horváth Tamás

– A résztvevő klubvezetőktől, ökölvívóktól, valamint a szurkolóktól is kedvező visszajelzéseket kaptunk, egyértelmű, hogy van létjogosultsága a rendezvényünknek – fogalmazott a Skorpió BC vezetőedzője, Varga Roland. – Többen is remek teljesítménnyel rukkoltak elő a gálán, de közülük is ki kell emelnem a kilenc éves Oláh-Vadász Zoltánt, a 10 esztendős Muhovics Milánt, valamint az ifi korú Stark Rékát. Ha továbbra is ilyen lelkesen, szorgalmasan dolgoznak, akkor szép jövő vár rájuk. Egyesületünk következő rendezvénye márciusban lesz, az 5. Hauer Lajos Nemzetközi Emléktornát igyekszünk tető alá hozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!