Sport

2013.10.28. 15:40

Sokat hibázott a VSA

Dömsöd, Szombathely - A Vasi Sport Akadémia NB I-es női röplabdacsapatának nem termett babér a junior válogatott vendégeként.

Horváth Erika

Az első szettben az akadémisták több rontott szervával könnyítették meg a junior válogatott dolgát (25-18). A második játszmában feljavultak a szombathelyiek nyitásai és mezőnymunkája. Még a második technikai időnél is ők vezettek (15-16), de a végjátékot Szpinék bírták jobban (25-23). A harmadik játékrész első felében is a Takács Doroti vezérelte VSA diktálta a tempót, öt ponttal is vezetett (7-12). A válogatott azonban szívós munkával ledolgozta hátrányát (16-16) és le is zárta a mérkőzést (25-16).

Összességében egy inkább küzdelmes, mint jó találkozón a kevesebbet hibázó és pontosabban támadó junior válogatott megérdemelten nyert – addigi öt bajnokijából negyedszer.

Junior válogatottVasi Sport Akadémia 3:0 (18, 23, 16)

Dömsöd, NB I-es női röplabda-mérkőzés, vezette: Csikós, Nagy L.

Junior válogatott: Durst, Kanizsai, Nagy V., Korniss, TÖRÖK, Pekárik. Csere: SZPIN (liberó), HEMMERT. Szövetségi kapitány: Nagy Attila.

VSA: Varga, Bodovics, Simon, TAKÁCS, Kiss B, Benesóczky. Csere: Sipos (liberó), Mikos. Edző: Mucsi Péter.

Mucsi Péter: – Ennyi ki nem kényszerített hibával nem lehet nyerni. Gratulálok a lelkesen játszó válogatottnak.

Nagy Attila: – Kevesen voltunk, fáradtabban játszottunk. Gratulálok a csapatomnak, mert sokkal nehezebb mérkőzés volt, mint amit az eredmény sejtet. Örülünk, hogy nyerni tudtunk a szimpatikusan küzdő ellenfél ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!