Sport

2013.11.11. 14:00

Kálmán búcsúzik

Szombathely - Pénteken búcsúztatják a profi játékkal idén felhagyó Kálmán Lászlót. A Falco KC legendás kosarasát a szövetség, a klub, a város vezetői, és a szurkolók is köszöntik.

Tóth Gábor

Kálmán László 21 szezont játszott a Falco KC sárga-fekete mezében. A klubikon 2008-ban bajnok lett szeretett csapatával, hatszor választották meg az év játékosának, 78-szoros válogatott. A 41 esztendős irányító, csapatkapitány a nyáron hagyott fel a profi sporttal, pénteken méltóképpen búcsúztatják tisztelői

A rendezvény már 10 órakor elkezdődik. A Sugár úti Sport Büfében a Kálmánról készült Ny8lc című portréfilmet, valamint a Falco KC bajnoki címét felelevenítő összeállítást nézhetik meg az érdeklődők. Az Arena Savaria 17 órakor nyit ki, három mérkőzés szerepel a programban. Elsőként, 18 órás kezdéssel a szurkolókkal játszanak egyet a Falco-játékosok és Kálmán László. Majd 18.30-kor a Falcóban 1990 és 2000 között megforduló játékosokkal meccsel a Falco 2008-as bajnokcsapata, amelyben korábbi, jelenlegi válogatottak is pályára lépnek. Végül utóbbi gárda 19.15-kor a jelenlegi szombathelyi csapattal is megmérkőzik. A mérkőzések után 20 órakor a szurkolók, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének a vezetői, valamint a klub- és a városvezetők köszöntik Kálmán Lacit. Akinek a mezét visszavonultatják. A program körülbelül 21 órakor ér véget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!