Sport

2013.11.07. 19:14

Ringben a Fitt-Box és a HVSE ökölvívói

Csütörtöktől vasárnapig Hódmezővásárhely ad otthont az idei ifjúsági ökölvívó országos bajnokságnak. A mezőnyben ott vannak a vasi bunyósok is.

Tóth Gábor

Előzetesen 45 klub 125 17–18 éves versenyzője nevezett az országos bajnokságra. A népes, erős mezőnyben ott vannak a vasi klubok bunyósai is.

A kőszegi Fitt-Box Ökölvívó Egyesület Hámori Ádámot (81 kg) küldi csatába. Varsányi Áron tanítványa címvédőként lép ringbe, és természetesen ezúttal is a bajnoki aranyra hajt. A szombathelyi Skorpió Box Club Kiss Rolanddal (60 kg) nevezett. Mint azt az edzője, Varga Roland elmondta, versenyzője éremesélyesként utazott el.

A Haladás VSE öt sportolóval képviseli a zöld-fehér színeket. Szombathelyről Orsós László (49 kg) és Imre Márk (75 kg), míg a budapesti, kihelyezett szakosztályból Hegyi Richárd (69 kg), Cseh Sándor (64 kg) és Francsics Szabolcs (69 kg) vesz részt az ob-n. Zámbó József vezetőedző elárulta, különösen Orsóstól, Imrétől és Csehtől vár jó eredményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!