Sport

2013.12.18. 14:25

Hetesekkel nyert a döntőben a címvédő

Kőszeg - Idén is a Balogh Állvány-FC Buntstift nyerte meg a hagyományos Cáki Csikó Csárda Kupa kispályás labdarúgótornát.

Tóth Gábor

A három napos erőpróbának a Béri Balog Ádám Általános Iskola tornacsarnoka adott otthont, négy csoportra osztva 16 csapat kezdte meg a küzdelmeket. A csoportokból az FC Söralátét, az SV Bierbauch, a Colonia, a Doroszló, a Söröskupak-Autó Kőszeg, a Lukácsháza, a BDSR, valamint a tavalyi győztes Balogh Állvány-FC Buntstift jutott a középszakaszba. A legjobb nyolc gárdát két csoportba sorsolták, majd a csoportmecsek után a két csoportgyőztes jutott a fináléba, a két csoportharmadik pedig megosztozott a bronzérmen.

A bajnoki címét megvédő Balogh Állvány FC Buntstift gárdája (Fotó: Földesi János)



A finálét a kőszegi Bierbauch és a Buntstift vívta. Az izgalmas, kiélezett mérkőzésen a címvédő Balogh Állvány kétgólos hátrányba került, de a rendes játékidő utolsó pillanatában sikerült egyenlítenie (2-2), a büntetőrúgásoknál pedig jobbnak bizonyult (3-2), így nagy csatában az idei tornát is megnyerte.

Végeredmény: 1. Balogh Állvány-FC Buntstift, 2. SV Bierbauch, 3.Kőszeg Autó-Söröskupak, FC Söralátét. A győztes csapat tagjai: Nagy Gergő, Halmási Milán, Imre János, Imre Balázs, Lehner Péter, Kratochwill Zoltán, Udvardi Ádám, Horváth Detre, Kozmor Ákos (játékos-edző), Németh Norbert, Albert Dániel, Balikó Milán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!