Sport

2014.01.08. 16:15

Jól fociztak a büki veteránok

Már a 18. alkalommal rendezték meg a Daktari Kupát, nyolc csapat meccselt.

Tóth Gábor

A Büki Öregfiúk csapata diadalmaskodott a hagyományos Daktari Kupa teremlabdarúgó-tornán a büki sportcsarnokban január első vasárnapján.

Az ifj. Szidoly László és Réczeg József által már a 18. alkalommal megszervezett megmérettetésen ezúttal nyolc, zömében veterán, rutinos labdarúgókat felvonultató csapat indult. Az A-csoportból a Daktari és a Gróf ABC Uraiújfalu, míg a B jelű négyesből a Büki Öregfiúk és a Beled került a legjobb négy közé. Az elődöntőt a bükiek és a belediek vették sikerrel, így a fináléban újra megmérkőzhettek egymással. Ahogyan a csoportban, itt is a Bük nyert, most 5-2 arányban, elhódítva ezzel a győztesnek járó serleget. A torna névadója-rendezője a Daktari szerezte meg a harmadik helyet. Érdekesség, hogy a Büki Öregfiúk 2012 után nyertek ismét, a most második Beled pedig tavaly ünnepelhetett győzelmet. A nézők remek hangulatot teremtettek, a színvonalra nem lehetett panasz.

A Büki Öregfiúk tornagyőztes csapata. Felső sor balról Horváth Tibor, Kocsis Mihály, Kiricsi Olivér, Savanyó Gábor, Bálint Gyula, Savanyó Ernő, Hock Róbert, Tóth Béla, Marics Dániel. Alsó sor Horváth Márton, Sági János, Petrovics János, Horváth Tamás, Király Árpád, Pomázi András. Fekszik Sándor Tamás. A képről sérülés miatt hiányzik Pántos András, Komjáti János (Fotó: Savanyó Krisztina)

18. Daktari Kupa, végeredmény: 1. Büki Öregfiúk (Kiricsi Olivér, Savanyó Gábor, Bálint Gyula, Savanyó Ernő, Hoch Róbert, Tóth Béla, Horváth Márton, Petrovics János, Sándor Tamás, Horváth Tamás, Király Árpád, Pomázi András), 2. Beled, 3. Daktari, 4. Gróf ABC Uraiújfalu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!