Sport

2014.01.05. 19:35

Két Sprint-vereség

Somogyjád – A férfi röplabda NB II. 4. tornáján nem sikerült nyernie a SZoESE-Sprint SC csapatának.

Horváth Erika

A férfi NB II. negyedik tornája egynapos volt, három csapat részvételével. A Sprintben ez alkalommal mutatkozott be irányító szerepkörben Gueth Roland, aki régebben már játszott szombathelyi színekben. 

Somogyjád–SZoESE-Sprint SC
3:1 (-17, 20, 14, 13).

Az első szettben a szombathelyiek meglepték a hazaiakat, és jó játékkal megnyerték a játszmát (17-25). A második játékrészben az egyre jobban magára találó somogyjádiak átvették a játék irányítását, és egyenlítettek (25-20). A folytatásban érthetetlen módon visszaestek a vasiak, és kevés ellenállást tanúsítva elvesztették a mérkőzést.

SZTE EHÖK SE–SZoESE-Sprint SC
3:0 (14, 17, 26).

A még veretlen szegediek jó nyitásaikkal és erőteljes támadásaikkal hamar elléptek – az első két szettben nem is volt esélye a vasiaknak. A harmadikban viszont igen. A SZoESE-sek magukra találtak, a fej fej melletti játékban szettlabdához is jutottak. Ezt viszont nem tudták kihasználni, és a végén a kicsit szerencsésebb szegediek lezárták a mérkőzést (28-26). SZoESE-Sprint SC: Bai Tamás, Gueth Roland, Garamvölgyi Olivér, Szabó Gábor, Gőczi Roland, Sipos Zoltán, Foki Norbert, Saitz Balázs. Edző: Gőczi István.A SZoESE-Sprint SC egy győzelemmel és hat vereséggel várja a január 25-ei folytatást, amikor is a Pénzügyőr otthonában a FINO Kaposvár ifi gárdájának társaságában játszik háromcsapatos tornát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!