Sport

2014.02.25. 20:18

Szentgotthárd kikapott, de még éllovas

Az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság 12. fordulójában rangadót vesztett Tatabányán a Szentgotthárd, de így is maradt a tabella élén.

Tóth Gábor

Grundfos Tatabánya KC II.–Pawel Packing-Szentgotthárdi KK 34-31 (17-15)

Tatabánya, 120 néző, NB II-es férfi kézilabda-mérkőzés, vezette: Kovács, Péli.

Szentgotthárd: Surányi K. – Hertelendy 1, Kozák 4., HEGYI 2, PARS 9/2, Sinka 3, KATONA 6/4. Csere: Surányi I. (kapus), KOCSIS GY. 4, Vilics, HUSZÁR 2, Csipszer, Mákos M., Murányi, Mákos P., Weidl. Edző: Ernst Attila.

Ifi: 35-23.

 

Jól kezdett az éllovas Gotthárd a tabellán második Tatabánya vendégeként (0-3). Ám a négy korosztályos válogatottat felvonultató házigazda döntetlen körüli álláson tartotta a meccset, sőt, a félidő hajrájában a vezetést is átvette (27. perc: 15-12). Fordulás után is jól harcolt a vasi gárda, az utolsó percig nyílttá tette a rangadót (50. perc: 28-28), de a hajrá jobban sikerült a vendéglátónak. A komoly célokat szövögető Tatabánya pontban beérte legfőbb riválisát, de a Szentgotthárd hazai pályán 11 góllal bizonyult jobbnak, tehát az egymás elleni mérlegben jobb, így maradt listavezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!