Sport

2014.02.14. 16:31

Vastyúkok a focipályán

A Rábatótfalu nyerte a női focicsapatoknak kiírt Vastyúkok Kupa kispályás tornát.

Tóth Gábor

A sárvári Aranylábú Vastyúkok Sportegyesület által rendezett kispályás focitornán kilenc csapat vett részt a Herman Ottó Szakközépiskola tornatermében. A két csoportból a két-két legjobb csapat jutott az elődöntőkbe, amelyeknek vesztesei a bronzmeccsen, a győztesek pedig a döntőben bizonyíthattak.

A kupát végül a Rábatótfalu nyerte, a fináléban nagy csatában győzte le a házigazda Vastyúkok csapatát. A rendes játékidő 1-1-es döntetlennel zárult, ám a heteseket jobban rúgták a Rábatótfalu focistái.

A torna gólkirálynője Tóth Klaudia (Vastyúkok SE) lett, a legjobb kapusnak Molnár Katát (Rábatótfalu), a legjobb játékosnak pedig Somogyi Cintiát (UFC Celldömölk) választották.

Végeredmény: 1. Rábatótfalu (Molnár Kata, Mesics Petra, Láng Tímea, Gáspár Krisztina, Gáspár Alexandra, Háklár Mónika, Molnár Barbara, Petres Ingrid), 2. Aranylábú Vastyúkok, 3. UFC Celldömölk, 4. Vép, 5–9. Alsóság, Kópháza, Zanat, Mersevát, Pecöl.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!