Sport

2014.03.16. 18:30

Jól indult a Lorigo számára a szezon

Szombathely - Aranyéremmel gyarapították a gyűjteményüket az ifjúsági korosztály tíztánc ranglistavezetői.

Simon Erzsébet

Remekül kezdődött a Lorigo TSE táncosai számára az idei versenyszezon: a februári magyar bajnokságokon és a területi bajnokságokon is több érmet szereztek a párosok, és nemzetközi versenyeken is eredményesek voltak.

Kiss Olivér–Laskovics Réka a Lorigo legeredményesebb párosa. Fotó: Lorigo TSE

Legutóbb szomszédoltak: Ausztriában, az oberpullendorfi nemzetközi viadalon jártak, ahol az egyesület két duója is a dobogó legfelső fokára állhatott. Aranyérmet szerzett. Farkas Ádám és Laskovics Petra a latin táncok kategóriájában felnőtt A osztályban, míg Kiss Olivér Laskovics Rékával az oldalán a standard táncokban, az ifjúsági korcsoportosok A osztályában utasított mindenkit maga mögé. Faludiné Lovas Henriette művészeti vezető büszkén említette: a Kiss Olivér–Laskovics Réka páros ifjúsági korcsoportban jelenleg vezetik az országos tíztánc ranglistát. Persze a többiekre sem lehet panasz: Mölcs Martin és Csukovits Fatima a nagyon erős mezőnyben életük első ifjúsági A osztályos versenyén az előkelő 5. helyezést érték el. Varga Martin és Gróf Dalma a junior korcsoport B osztályában a standard táncok ezüstérmét szerezte meg. A Szalai MátéNagy Júlia duó egy bécsi nemzetközi meghívásos versenyen a latin táncok mezőnyében a 7. helyet vívta ki magának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!