Sport

2014.06.05. 13:30

Bocsában is remekelt a sárvári Szent László iskola

A sárvári Szent László iskola felsőtagozatos csapata ezüstérmet szerzett a bocsa diákolimpián.

Horváth Erika

A Magyar Bocsa Szövetség hat év szünet után rendezte meg a sportág diákolimpiai versenyeit. A darvastói területi döntő után Budapesten voltak az országos finálék, korcsoportonként más-más időpontban.

A Szent László iskola ezüstérmes csapata (balról): Sebestyén Dániel, Havasi József felkészítő, Farkas Johanna, Havasi József jr. (Fotó: Sárvári SC)

Vas megyét a felsőtagozatos korcsoportban a sárvári Szent László Katolikus Általános Iskola triója Farkas Johanna, Havasi József, Sebestyén Dániel képviselte. Összeszokott csapatuk (már hat éve ebben az összeállításban sikeresen szerepelnek a másik golyós sportág, a petanque diákolimpiáin) hét régió képviselőivel csapott össze. A sárváriak a döntőig verekedték magukat, és ott egyetlen ponttal lemaradva az első helyről ezüstérmesek lettek. Felkészítőjük: Havasi József.

Az alsótagozatosok versenyében az Egervölgyi Suli Harmónia Általános Iskola csapata negyedik helyet szerezte meg. A csapat tagjai: Csécs Viktória, Gombor Kitti, Vörös Rebeka. Felkészítőjük: Süle Miklósné.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!