Sport

2014.07.08. 18:55

Hosszú szünet után újra ob-t rendeztek a racketlonosok

Szigetszentmiklós - Remekül szerepeltek a szombathelyi sportolók a racketlon (asztalitenisz, tollaslabda, fallabda, tenisz) országos bajnokságon.

Tóth Gábor

Sákovics Virág ezüstérmes lett Vaida Florin partnereként az öt kettőst felvonultató vegyes páros kategóriában. Ugyanitt Gál Zoltán a budapesti Gudics Júlia oldalán bronzéremig jutott. Sákovics Virág egyéniben is próbára tette magát, harmadik lett. Sákovics Péter két ezüstérmet szerzett: egyet a szeniorok (+45) között egyéniben, egyet pedig a férfi nyílt párosban a soltvadkerti Károlyi Tibor partnereként. Vaida Florin egyéniben harmadik lett a férfi B kategóriában. Míg Gál Zoltán a C kategória bajnokaként zárt mindkét kategóriában 16-os tábla kezdte a küzdelmeket.

Örömteli, hogy hosszú szünet után a Magyar Racketlon Szövetség ismét megrendezte az országos bajnokságot értékelt a nagy nemzetközi rutinnal bíró Sákovics Péter. A szervezés egészen kiváló volt és a helyszínt is jól választották ki, remek körülmények fogadták a versenyzőket. A különböző kategóriákban több mint 60 honi racketlonos lépett pályára. Mindezek alapján nekem úgy tűnik, hogy lassan azért itthon is egyre nagyobb ismertségre tesz szert a sportág.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!