Sport

2014.08.10. 13:40

Edzőmérkőzésen a Viktória nem hagyott esélyt az NB II-es Győri ETO számára

Szombathely - Felkészülési mérkőzésen, sima, 7-0-s győzelmet aratott a Viktória az NB II. második helyén végzett Győri ETO ellen.

Pum András

Viktória-Trend Optika FC- Győri ETO FC 7-0 (4-0). Szombathely, Király Sportlétesítmény, felkészülési labdarúgó-mérkőzés, vezette: Mészáros.

Viktória: Dömsödi Kun, Ferencsik, Manhart, Vörös Szakonyi (Széles, 46.), Csidei (Horváth V., 70.), Marsai, Magyarics Magyar, Dénes. Edző: Mitterstiller Csaba.

A vasi csapatban Harsányi Andrea elfoglaltsága miatt hiányzott, Kiss Zsófia pedig sérült. Nagy Dóráról egyelőre nem tudni, hogy távozik vagy marad. Az ETO-ban pályára lépett az elmúlt bajnokságban még a Viktóriát erősítő Soós Adrienn, aki egyetemi tanulmányai miatt a Rába-partján folytatja pályafutását. A találkozón végig mezőnyfölényben futballozott a Viktória, a győri csapat időnként ellentámadásokkal próbálkozott, de ezekben nem volt átütőerő. Már 4-0-ra vezettek a hazaiak, amikor a vendégek büntetőt harcoltak ki, ezt Dömsödi hárította. Szünet után a fokozatosan elfáradó Rába-parti alakulat ellen még nagyobb fölénybe került a szombathelyi csapat, amely a helyzetek és a játék képe alapján akár jóval nagyobb arányban is nyerhetett volna.


A hazaiak időnként jól futballozva szép gólokat lőve biztosan győztek. Gólszerzők: Magyar 2, Szakonyi, Marsai (11-esből), Széles, Manhart, Magyarics.

A nagy meleg ellenére jó iramú találkozót játszottunk, a fiatal győri csapat ügyesen játszott, de nem bírt a nagy fizikai fölényben lévő, nagyobb sebességi fokozatban futballozó együttesemmel. Noha reálisan értékeljük a találkozót, a győzelem hozzájárul, hogy megjöjjön a lányok önbizalma értékelt Mitterstiller Csaba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!