Sport

2014.10.27. 15:40

Fordulás után nyert a Gotthárd

Szentgotthárd - Az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság 6. fordulójában a vendég Keszthelyt győzte le nagy csatában a Gotthárd.

Tóth Gábor

Pawel Packing Szentgotthárdi KK -Georgikon DSE Keszthely 34-32 (13-17). Szentgotthárd, 100 néző, NB II-es férfi kézilabda-mérkőzés, vezette: Akácsos, Nagyvizeli.

Szentgotthárd: Surányi HERTELENDY 5, Márkos P., SINKA 9/4, HEGYI 6, HUSZÁR 7, Szakács. Csere: Orbán, Szoták (kapusok), Vadász 3, Ernst P., MÁKOS M. 2, Kocsis T., Csipszer 1, Murányi, Pars 1. Edző: Ernst Attila.

Körülményesen és gyenge védekezéssel nyitott a házigazda. Ezt kihasználva az első félidőt biztosan nyerte az erős középcsapatnak számító Keszthely. A szünetben rendezték a soraikat a vasiak, sokkal jobb játékkal rukkoltak elő fordulás után. A szervezettebb, gyorsabb kézilabdának, sok labdaszerzésnek és a több jó egyéni teljesítménynek köszönhetően gyorsan fordított a Gotthárd. Ráadásul erőnléttel is jobban bírta, így a hajrára (54. perc: 32-28) nem maradt izgalom. A Szentgotthárd öt győzelmet, egy vereséget számlál, második a tabellán. Ifi: 50-20.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!