Sport

2014.10.03. 12:50

Futsal: 13 gólt rúgott a kupameccsen a HVSE

Budapest - Könnyedén vette az első akadályt a futsal Magyar Kupában a Swietelsky-Haladás VSE NB I-es csapata.

Tóth Gábor

REAC Sportiskola SE - Swieteleks-Haladás VSE 1-13 (0-6). Budapest, 100 néző, Magyar Kupa futsalmérkőzés, vezette: Harmath, török (Pintér).

HVSE: Matyi Gyurcsányi, Öreglaki, Vidák, Márkus. Csere: Kajáry (kapus), Borsi, Kiss M., Horváth P., Németh P., Hajmási, Biró. Edző: Marcos Angulo.

Gólszerzők: Madarász (22.), ill. Öreglaki 3 (3., 4., 33.), Márkus 2 (14., 32.), Németh P. 4 (16., 29., 34., 40.), Vidák 2 (18., 31.), Kiss M. (19.), Gyurcsányi (38.).

A Magyar Kupa első fordulójában a Haladást az NB II-es középcsapat, a REAC látta vendégül. A szombathelyiek kíméletlenül érvényesítették a papírformát, már az első félidőben eldöntötték a mérkőzés, a továbbjutás sorsát. A folytatásban sem lassítottak, sorozatban lőtték a gólokat. A zöld-fehérek nyomasztó fölényben futballoztak, kapott mindeki elég időt a bizonyításra, jutott lehetőség különböző figurák gyakorlására. A 2. fordulót, a nyolcaddöntőt október 15-én, szerdán rendezik, a HVSE vélhetően az ugyancsak élvonalbeli Aramis gárdáját fogadja majd.


Öreglaki Norbert háromszor talált a REAC kapujába (Fotó: Unger Tamás)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!