Sport

2014.11.28. 15:45

Hétfőn hazai medencében próbálkozik meg a bravúrral a pólócsapat

A Magyar Vízilabda Szövetség irodájában kisorsolták a 2014-es Komjádi Kupa negyeddöntőjének a párosításait.: az AVUS ellenfele a Miskolc lesz.

Tóth Gábor

Az U23-as vízilabdacsapatoknak kiírt sorozatban a Domino-Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület fiatal, saját nevelésű játékosokat felvonultató csapata általános meglepetésre verekedte magát a legjobb nyolc közé. A folytatásban a remek erőt képviselő Miskolc vár a szombathelyiekre. A negyeddöntő első mérkőzésének hétfőn (12.30) a fedett uszoda ad otthont. A visszavágót december 10-én, szerdán rendezik Miskolcon. Érdekesség, hogy a Miskolc-AVUS derbi előmérkőzése lesz a Magyarország–Románia felnőtt válogatott Világliga-selejtezőnek.

– Eddig is erőn felül teljesítettünk, a párharcnak a Miskolc az esélyese. De természetesen mindent elkövetünk azért, hogy ismét meglepetést okozzunk – fogalmazott Juhász Tibor, az AVUS stratégiai tanácsadója.

A további párosítás: Vasas–Ferencváros, Szeged– Honvéd, UVSE–Pécs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!