Sport

2014.11.18. 19:00

Rangadót buktak a kézisek

Az NB I/B-s női kézilabda-bajnokság 10. fordulójában komoly verésbe futott bele a Haladás VSE, Budaörsön veszített rangadót.

Horváth Erika

Budaörsi KC -Haladás VSE 31-17 (13-9). Budaörs, 500 néző, NB I/B-s női kézilabda-mérkőzés, vezette: Horváth, Marton.

Budaörs: Andrási - Bárdi 4, Földes K. 5, Földes V. 4/2, Szamoránszky 2, Zsigmond 4/2, Karajos 4. Csere: Hatala 1, Ivanics 3, Kamuti 1, Szabó 1, Kovács 2/2. Edző: Mihály Attila.

HVSE: Tömő - Mayer 6/2, Pados 4, Császár 2, Pukler 1, Szecsődi 2, Szendrei. Csere: Hajduk (kapus) Mórocz, Debreczeni 2/1, Gaylhoffer. Edző: Bölöni Roland.

A forduló rangadóján a hibátlan, éllovas Budaörs fogadta a tabella harmadik helyén álló, a meccs előtt mindössze egy vereséget számláló Haladást. A találkozót a házigazda kezdte jobban (15. perc: 9-5). A vendégek enerváltan, sok hibával játszottak, komoly helyzeteket hagytak ki, gond volt a visszarendeződéssel, könnyű gólokat lőtt a házigazda. Ettől függetlenül az első félidőben még nagy nehezen tartotta a lépést a HVSE. Fordulás után viszont már egyértelműen a házigazda akarata érvényesült, átrohant ellenfelén, a szombathelyiek hibát hibára halmoztak 47 kapuralövésből csak 17 gólt értek el , a végére (50. perc: 23-14) így nem maradt izgalom. Ifi: 29-26.

Bölöni Roland: - A mérkőzésen fejben nem volt egyben a csapat, és azok a kulcsjátékosaink, akik eddig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottak, ezúttal csődöt mondtak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!