Sport

2014.11.05. 14:15

Serdülő csapatbajnokok

Budapest - A lánytornászok utánpótlás csapatbajnokságán a serdülő korosztályban a Szombathelyi Sportiskola (Delfin SI SE) szerezte meg az aranyérmet.

Horváth Erika

A torna csapatbajnokságokat két fordulóban rendezik. A második, őszi fordulót az elmúlt hétvégén bonyolították le. A szombathelyi sportiskolások Joó Luca, Osbáth Flóra, Varga Rebeka, Tömböl Boglárka, Németh Boglárka, Farkas Dorottya összetételű csapata kiegyensúlyozottan, összeszedetten, kevés rontással versenyzett. Minden szeren több új elemet is bemutattak Hüll Tamás és Timár-Kiss Nóra tanítványai. A legtöbb pontot ugráson szerezték, amit a talaj, gerenda és a korlát követett. Összesen 199,050 pontot tornásztak össze, ez két ponttal több, mint az első fordulóban elért eredmény. Ezzel ugyan most csak harmadikok lettek, de az első fordulóban megszerzett előnyük olyan nagy volt, hogy övék lett az országos bajnoki cím a Postás Se (390,50) és a Dunaferr (204,75) előtt.

A Szombathelyi Sportiskola serdülő bajnokcsapata (balról): Joó Luca, Osbáth Flóra, Varga Rebeka, Tömböl Boglárka, Németh Boglárka, Farkas Dorottya. Hátul az edzők: Hüll Tamás, Timár-Kiss Nóra (Fotó: Szombathelyi Sportiskola)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!