Sport

2014.12.16. 13:30

Röplabda: Elmozdult a sereghajtó helyről a SZoESE - HVSE

Szombathely - Két hónap után játszhatott újra hazai környezetben a SZoESE-Haladás VSE NB II-es női röplabdacsapata. Az immár hitelesített egyetemi csarnokban győzelmet ünnepelhetett.

Horváth Erika

SZoESE-Haladás VSE– Ikrényi DSK 3:2 (21, -16, 18, -25, 14).

Szombathely, 50 néző, NB II-es női röplabda-mérkőzés, vezette: Barabás Béla, Barabás Barnabás.

HVSE-SZOESE: SIPOS, Halmosi, Kiss L., SZALONTAI P., HORVÁTH M., ERDŐSI. Csere: Nagy T. (liberó), Kovács, Szalontai E. Edző: Bodzer Attila.

Sipos Lucia (jobbról) és Szalontai Petra (balról) is jól játszott. Fotó: Szendi Péter

A csarnok hitelesítése után újra a megszokott környezetben játszhattak a szombathelyi lányok. Nagyon jól is kezdtek, lelkes játékkal húzták be az első szettet (25-21). A másodikban jó nyitásokkal és sok ejtéssel okoztak zavart a soraikban az ikrényiek (16-25). A harmadik játékrészben tudtak újítani a hazaiak, elsősorban a mezőnyben bizonyultak erősebbnek (25-18). A negyedik játszma eleje a vasiaké volt, de ismét jöttek az ejtések, végül szoros küzdelem után kiharcolták a vendégek a döntő szettet (25-27). Fej fej mellett haladt a két csapat a rövidített játszmában, de a finisben a házigazdák koncentráltak jobban (16-14).

Idei második győzelmével elmozdult a sereghajtó helyről a SZoESE-HVSE, éppen az ikrényieket előzte be a tabellán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!