Sport

2015.01.20. 18:48

Petanque Farsang Kupa

Sitke – A Sárvári Sakk Cluc SE petanque szakosztálya tizedszer rendezte meg a Farsang Kupa nemzetközi triplett és duplett petaque csapatversenyt.

Horváth Erika

Tizenhárom magyar település képviselői mellett Szlovákiából és Ausztriából is érkeztek résztvevők a tizedik Farsang Kupára, amelyen 19 triplett és 27 duplett indult. A triplettverseny csoportmérkőzésekkel kezdődött, majd a legjobb nyolc egyenes kiesés rendszerben küzdött a helyezésekért. A duplettek selejtezőjét a nagy létszám miatt a sárvári Várparkban, svájci rendszerben bonyolították le, a nyolc versenyben maradt csapat aztán Sitkén, a Kastélyfogadó pincéjében folytatta és zárta le a viadalt. A két triplett és a duplett kategóriában is hazai győzelem született. 

Végeredmény. Triplett, ifjúsági: 1. Monteiro Giovana, Dóczi Anna, Berta András (Sárvári SC), 2. Szabó Valentin, Szovák Alex, Lakatos Dániel (Pecöl-Sárvári SC), 3. Benkő Marcell, Olasz Fabríció, Szalai Kristóf (Pecöl). Felnőtt: 1. Süle Miklósné, Havasi József, Ligeti László (Sárvári SC-Csepel), 2. Asbóth László, Barkovics Zoltán, Kasza Gyula (Sárvári SC), 3. Mohi Szabolcs, Gáspár Miklós, Kopasz Zoltán (Győr-Veszprém). Duplett: 1. Süle Miklósné, Havasi József (Sárvári SC), 2. Hegyi András, Hegyi Balázs (Sárvári Pétanque Club), 3. Federi István, Fülöp János (Velence).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!