Sport

2015.02.21. 20:44

A legjobb sportiskolásokat jutalmazták

Szombathely - A Szombathelyi Sportiskola hagyományos évzáróján értékelték a 2014-es esztendőt és meg is jutalmazták a szorgalmukkal, eredményeikkel kitűnő sportolókat.

Unger Tamás

Az évzáró a megszokott forgatókönyv szerint zajlott, ám új környezetben – Foki Róbert, a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. igazgatója, valamint Rácz Gábor, a sportiskola szakmai vezetője és segítőik ezúttal a péntek esti városi sportbál díszletei között fogadták a Szombathelyi Sportiskola legjobb nebulóit, illetve vendégeiket.

Koczka Tibor alpolgármester hozta el az önkormányzat üdvözletét. Köszöntőjében kiemelte, hogy bölcs döntést hozott a város, amikor 16 évvel ezelőtt létrehozta a sportiskolát. Az, hogy itt már 19 válogatott versenyző nevelődött, illetve kétszer is a ország legjobb sportiskolájának választották a szombathelyit, igazolja, hogy jó a szakmai munka. Az alpolgármester hangsúlyozta, hogy az edzők és a gyerekek mellett a szülők áldozatos munkájának is milyen nagy szerepe van az eredményekben.

 

Rácz Gábor a sok közül két – az általa legértékesebbnek tartott – eredményt külön is kiemelt: a tornász Dévai Boglárka hatodik helyét az ifjúsági olimpián, illetve az U18-as fiú kosárlabdacsapat országos bajnoki címét.

Ezután Ruppl Edit röplabdaedző tolmácsolásában a sportiskola mind a tíz szakosztálya összegzést adott a tavalyi évéről, illetve a sportiskola több száz nebulója közül a leginkább dicséretre érdemes 70-et meg is jutalmazták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!