Sport

2015.02.19. 15:01

Kulcsemberét vesztette a Szentgotthárd

Szentgotthárd – Nehéz helyzetben várja az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság tavaszi folytatását a Pawel Packing-Szentgotthárdi KK.

Tóth Gábor

A Szentgotthárd remek őszt futott, a negyedik helyen telelt a tabellán – csupán egy pontra lemaradva a dobogó harmadik, három egységre a második fokától. A folytatás viszont eléggé nehéznek ígérkezik.

– A felkészülésünk eléggé döcögősre sikeredett – árulta el Ernst Attila, a Pawel Packing-Szentgotthárdi KK trénere. – Betegségek, iskolai, munkahelyi elfoglaltságok miatt sokszor létszámproblémákkal küszködtünk a tréningeken. És van még gondunk bőven. Térdsérülés miatt a tavaszra elveszítettük elsőszámú gólfelelősünket, Pars Ferencet. Továbbá több kulcsember – így például Huszár Benjámin, Katona Dániel – iskolai elfoglaltság miatt alig-alig állhat majd a rendelkezésünkre a tavasszal. Egy játékost igazoltunk: Csalló Balázs személyében rutinos átlövővel erősödtünk. De így is szűk kerettel kell majd dolgoznunk. Szeretnénk odaérni a dobogóra, de ebben az állapotunkban nem lesz könnyű kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani. Ráadásul négy idegenbeli mérkőzéssel nyitjuk a tavaszt. Mindenesetre a nehézségek ellenére én bízom a csapatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!