Sport

2015.02.09. 17:00

Langyos városi ütközet a VSA-SI és a SZoESE-HVSE röplabdacsapatai között

Szombathely – Nagyon alacsony színvonalú mérkőzésen gond nélkül nyert az esélyesebb VSA-SI a SZoESE-HVSE elleni városi rangadón a női röplabda NB II. 12. fordulójában.

Szendi Péter

Vasi Sport Akadémia-Sportiskola–SZoESE-Haladás VSE 3:0 (13, 14, 23). – Szombathely, 120 néző, NB II-es női röplabda-mérkőzés, vezette: Őri, Prukner.

VSA-SI: Varga, Tóth, Fazekas, Végh, Kiss B., Bokor. Edző: Mucsi Péter, Bedőcs Gergely,

SZoESE-HVSE: Horváth M., Szalontai P., Halmosi, Szalontai E., Németh E., Kiss L. Csere: Simon F., Baukó, Kovács. Edző: Bodzer Attila.

Mindkét csapat nélkülözte egy-egy sérült kulcsemberét, a hazaiak a bokaszalag-szakadást szenvedett centerüket, Simon Juditot, az egyetemisták pedig az irányító Sipos Luciát. Nagyon langyos, sok hibával tarkított játékkal 10-9-ig együtt haladt a két gárda, onnan Tóth Zsuzsanna és Bokor Laura lendületesebb ütéseivel elhúztak az akadémisták (25-13). Nem volt élvezetesebb a második szett sem, ráadásul egyre kevesebb ellenállást tanúsított a SZoESE (25-14). A harmadik játszma kiegyenlített küzdelmet hozott, de jobb röplabdát nem. A finisben jobban koncentrált a VSA (25-23).

Mucsi Péter: – Az első két szettben elégedett voltam a csapat játékával, a harmadik játszmába belealudtunk és saját magunknak tettük nehézzé a mérkőzést.

Bodzer Attila: – Egyszer már át kellene menteni egy edzésen mutatott formát mérkőzésre is. Így nem lehet játszani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!