Sport

2015.08.17. 13:40

Taroltak a sárvári duplettek

Sárvár - A Frédi-Béni Kupa-Süle András duplett petanque emlékverseny mind a hat érmét itthon tartották a Sárvári Sakk Club SE sportolói.

Horváth Erika

A Sárvári Sakk Club SE petanque szakosztálya negyedszer rendezte meg a Drédi-Béni duplett csapatversenyt, harmadszor a viadal ötletgazdája, Süle András emlékének adózva. A 31 duplett 11 településről érkezett, de a sárváriak egyetlen érmet sem engedtek át másnak. A versenyt négyfordulós svájci rendszerben bonyolították le, majd a legjobb nyolc egyenes kieséssel döntött a végső helyezésekről.

Végeredmény: 1. Barkovics Zoltán Havasi József sr., 2. Asbóth László Hársfai Zsolt, 3. Pukér Tamásné Sinka Tiborné. Ifjúsági: 1. Monteiro Giovana Lakatos Dániel, 2. Fonyódi Léna Bándli Ádám, 3. Szabó-Bálint Valentin Szovák Alex (mind Sárvári Sakk Club SE). A legjobb amatőr csapat díját a Vaski Ferenc Vasvári Róbert (Darvastó) duplett érdemelte ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!