Sport

2015.09.25. 16:54

Győrben lép pályára a Sárvár FC

Sárvár – Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában a Sárvár szombaton a feljutásért küzdő, tavaly még az NB I-ben szereplő Győri ETO vendégeként lép pályára.

Tóth Gábor

Győri ETO FC–Sárvár FC (szombat, 15.00).

Németh József: – Amióta a Győrt kizárták az NB I-ből, azóta megnőtt a támogatói, a szurkolói száma, rendre két-háromezer néző előtt játssza a meccseit. Nem titkoltan a feljutásért küzd, ennek megfelelő kerettel rendelkezik. Sok saját nevelésű, motivált, szép jövő előtt álló fiatalt foglalkoztat, és igazolt néhány rutinos, győri kötődéssel rendelkező játékost. Az ETO sokat birtokolja a labdát, gyorsan focizik, támadófutballt játszik, de eredményes pontrúgásokból is. Kemény, szervezett védekezéssel megpróbáljuk elrontani a győriek játékát, A döntetlen már bravúros eredmény lenne a részünkről. Koroncazi sérült, Pupp pedig családi elfoglaltság miatt hagyja ki a meccset. Összeállítás: Osvald – Csákvári, Subicz, Horváth A., Ambrus – Tancsics, Rózsa (Potyi), Rajos – Sipos, Tóth L., Klauzer.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!