Sport

2016.04.05. 12:40

Szolnokon javítana a Körmend

Körmend - Szerdán, a Tisza partján folytatja a felsőházi középszakaszt az Egis Körmend NB I-es férfi kosárlabdacsapata. A Szolnoki Olaj KK elleni találkozó 18 órakor kezdődik a Tiszaligeti Sportcsarnokban.

Németh Zsolt

Két korábbi vereség után a harmadikat is elszenvedték a piros-feketék szombaton a ZTE gárdájától. A következő kihívás annak a csapatnak az otthonában vár Ferencz Csabáékra, amelyet eddig háromból háromszor legyőztek, de nincs garancia arra, hogy negyedszer is sikerülni fog, ráadásul idegenben.

A válogatottból sok ismerőse, barátja van Ferencz Csabának a Szolnokban. Vajon sikerül-e megint megtréfálni őket? Fotó: Szendi Péter

- A múlt szombaton kicsit gyengébben játszottunk a korábbi mérkőzéseinkhez képest, és ez a verség nem jött jól abból a szempontból sem, hogy szeretnénk az első négyben végezni a középszakasz zárásakor. Ez most nagyon nehéznek tűnik - mondta Teo Csizmics, az Egis Körmend vezetőedzője. - Ugyanakkor egy remek sorozat előzte meg ezt a meccset, amelyben hat mérkőzést nyertünk zsinórban, ehhez a formához kell visszatérnünk. Sokat dolgoztak és dolgoznak most is ezért a fiúk. Szerdán, Szolnokon is nagy kihívás vár ránk, mert biztos vagyok abban, hogy az Olaj jobb lesz, mint amilyen formát korábban mutatott. Volt idejük pihenni, készülni és amúgy is egy nagyon erős csapatot alkotnak. Remek játékosokból álló, nagyon erős keret a szolnoki, amivel egy kiváló edző dolgozik. Minden korábbinál nehezebb dolgunk lesz ellenük, ebben biztos vagyok. Súlyos sérüléseink nincsenek, de most már egyre több problémával küzdenek a fiúk, szinte mindenkinek fáj itt-ott valami. Múlt szombatra például Farkas Attila lebetegedett, ezért nem lehetett ott a ZTE ellen. Fáradtak is a játékosaim, de menni kell tovább, ezért készültünk. A mérkőzés napján kelünk útra, és Szolnokon is mindent megteszünk az újabb győzelemért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!