Sport

2016.05.13. 11:35

NB III: Diósd-Sárvár derbi - Kellenek a pontok a vasi gárdának

Sárvár - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában az egyre nehezebb helyzetben lévő Sárvár a Diósd vendégeként lép pályára szombaton.

Tóth Gábor

Diósdi TC-Sárvár FC (szombat, 17.30)

Németh József: - A Diósd stabil középcsapat, ám inkább az ősszel teljesített jobban. Tavasszal akadozik a gépezet, nem igen rúg gólt, kevesebb meccset nyer ellenfelünk. Ezt kellene kihasználnunk. Igaz, a Diósd hazai pályán mindenkire veszélyes, ráadásul már nyugodtan játszhat, vagyis nem lesz könnyű dolgunk. Fegyelmezett, agresszív futballra lesz szükség részünkről, ha jó eredményt akarunk elérni. Márpedig nagyon kellenek a pontok, mert egyre sűrűbb a tabella hátsó része. Ha nyernénk, akkor visszaelőznénk a szabadnapos Csornát és tartanánk az előnyünket az üldöző Balatonfüred előtt. Nehéz helyzetben vagyunk, komoly a tét. Horváth A., Ambrus, Bedi és Németh G. sérüléssel bajlódik. Kezdőcsapatot így csak a mérkőzés előtt hirdetünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!