Sport

2017.01.24. 20:17

SZKKA-Siófok edzőmeccs

Szombathely - A Kozma Szerszám-Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia NB I/B-s női kézilabdacsapata csütörtökön 17 órás kezdéssel az NB I-es Siófok KC együttesét fogadja edzőmérkőzésen.

Tóth Gábor

A szombathelyiek a bajnoki címért küzdenek a másodosztályban, a Siófok a tabella nyolcadik helyén áll az élvonalban. A vendég komoly erőt képvisel, válogatott kézilabdázókat vonultat fel: vélhetően pályára lép az egyetem sportcsarnokában a magyar nemzeti csapat két játékosa, Triscsuk Krisztina és Erdősi Ildikó, valamint a legutóbbi Európa-bajnokságon ezüstérmes francia együttes irányítója, Estelle Nze Minko. A szombathelyi klub szurkolói most láthatják először az új igazolást, az NB I-es Kispestről szerződtetett Schneider Évát. De az új edző, Füzesi Ferenc is ott lesz már a kispadon - igaz, hivatalosan csak február elején veszi át a szakmai munka irányítását.

- Nagy megtiszteltetés számunkra, egyben talán munkánk elismerése is, hogy az NB I. egyik minőségi csapata elfogadta meghívásunkat - fogalmazott Pődör Zoltán, az SZKKA ügyvezetője. - Sőt, jövő héten visszavágót is játszunk. De ha a tavasz a terveknek megfelelően alakul, akkor a magyar női kézilabdázás legjobbjai rendszeres vendégei lesznek Szombathely városának.

A szurkolókat már 14.30-tól várják, ugyanis a kiemelt serdülő bajnokságban az SZKKA fogadja az NB I-es Érd korosztályos csapatát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!