Sport

2017.02.01. 18:57

Balatoni gyakorlás

Siófok, Szombathely - Az NB I-es Siófok vendégeként játszott hasznos edzőmérkőzést a Kozma Szerszám Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia NB I/B-s női kézicsapata.

Tóth Gábor

Siófok KC (NB I.)- Kozma Szerszám Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia (NB I/B) 39-21 (18-12).

- Siófok, felkészülési női kézilabda-mérkőzés, vezette: Kiss N., Oláh N.

Siófok, gólszerzők: Triscsuk 4, M. Agbaba 2, Ferenczy 3, Jezics 1, Németh Cs. 2, Erdősi 6, Nze-Minko 7, Mihályi 1, Farkas 6, J. Agbaba 3, Jonjusevics 4.

SZKKA: Futaki - Győrffy 3, Virág 2, Pukler 1, Szendrei 3, Schneider 9, Szecsődi 1. Csere: Tömő (kapus), Csire 1, Cser, Mórocz 1, Csépke, Pődör R. Edző: Füzesi Ferenc.

- Az eredmény másodlagos volt, próbáltunk minél jobb meccset játszani egy minőségi ellenféllel - jelezte Füzesi Ferenc, az SZKKA trénere. - Az első félidő nagyon tetszett egészen a játékrész hajrájáig, amikor is kézsérülés miatt Virág Noémi kidőlt a sorból, partiban voltunk. A második félidőben már természetesen felőrölt minket a rutinosabb, nagyobb tudású Siófok. Olyan iramot diktált, olyan sebességben játszott, amihez mi még nem vagyunk hozzászokva - de dolgozunk, igyekszünk fejlődni.

Az SZKKA pénteken az NB I/B keleti csoportját vezető Kecskemétnél vendégeskedik, 12.30-kor és 18.30-kor is játszanak egy-egy edzőmérkőzést.

- A jövő héten már csak finomhangolunk, aztán február 11-én, szombaton, Marcaliban már bajnoki vár ránk - zárta szavait Füzesi Ferenc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!