Sport

2017.02.27. 20:01

Győzelemmel kezdtek az Aligátorok

Szombathely - Négygólos győzelemmel kezdte a tavaszi szezont az OB I/B B csoportjában szereplő Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS).

Pum András

AVUS-Pécsi VSK-PSN 13-9 (2-2, 5-2, 2-1, 4-4). - Szombathely, 100 néző, OB I/B-s vízilabda-mérkőzés, vezette: Lázár, Pintér.

AVUS: HORVÁTH A. - Cvetic 2, Hajmási, EKLER B. 3, Takács 1, KUTASI 3, KURUCZ 3. Csere: Doma, Polcsik, Juhász, Sági, Galambos, Baranyai 1. Edző: Matajsz Márk.

Remekül kezdték a meccset a szombathelyiek, ám kétgólos vezetésük a negyed végére elolvadt. Noha a második negyedben a hazaiak szerezték az első gólt, a pécsiek 4-3-ra fordítottak. Ám egy huszáros hajrával a félidőre 7-4-re elhúztak Kutasiék. Eldőlt a meccs, habár a megszokottnál viszonylag lassabb tempóban vízilabdáztak a hazaiak, uralták a meccset, Horváth Alex könnyen hárította a pécsi próbálkozásokat. A zárónegyedben a vasiaknál főleg a fiatalok voltak a vízben, az utolsó gólt a 15 esztendős Baranyai Ákos bombázta a léc alá.

Ekler Bendegúz jól játszott, három gólig jutott a pécsiek ellen
Fotó: Unger Tamás

Matajsz Márk: - Két és fél hónapja nem játszottunk tétmeccset, nem vártam csodát. Voltak jó periódusai a mérkőzésnek, akadtak rosszabbak. A lényeg a három pont megszerzése volt. A küzdés, az akarás tetszett, védekezésben viszont akadtak hiányosságok, a támadás ezúttal jobban ment.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!