Sport

2017.03.10. 18:20

NB III.: az Érdet látja vendégül a Sárvár FC

Sárvár - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában a bentmaradásért küzdő Sárvár az éllovas Érdet fogadja szombaton.

Tóth Gábor

A Sárvár az előző játéknapon pihent, ugyanis Tatabányán lépett volna pályára, de nem volt ellenfele - harmadik ki nem állás után a Tatabányát a héten ki is zárták a bajnokságból.

Sárvár FC-Érdi VSE (szombat, 14.30). Kovács László: - A kiesett bajnokit egymás elleni játékkal pótoltuk, és rögtön megkezdtük a felkészülést az Érdre. Ellenfelünk nem véletlenül bajnokesélyes, egy jó kerettel, jó háttérrel rendelkező csapatot fogadunk. Ráadásul az Érd - ha ott akar maradni a tabella élén - nem veszíthet pontokat Sárváron, vélhetően egyből nekünk esik majd. De mi is egyre jobban összeállunk, ha kijön a lépés, akkor a legjobb csapatoknak is okozhatunk kellemetlen pillanatokat. Márpedig most is erre készülünk. Ahhoz, hogy bentmaradjunk, most már bravúrokra is szükségünk van - itt a lehetőség a meglepetésre. Horváth András és Horváth Dániel sérült. Összeállítás: Horváth B. - Maráczi, Pados, Rajos, Nagy Z. - Pető, Kun, Bezdi, Ódor, Hoós - Bailo.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!