Sport

2017.03.13. 21:32

SZoESE: kiadós vereség az élcsapattól

Tatabánya - Az amatőr NB I-es női kosárlabda-bajnokság 20. fordulójában a SZoESE papírforma-vereséget szenvedett az élcsapat Tatabánya vendégeként.

Tóth Gábor

Tatabányai KC-Szombathelyi Egyetemi SE 67-33 (19-6, 15-9, 10-12, 23-6). - Tatabánya, 100 néző, amatőr NB I-es női kosárlabda-mérkőzés, vezette: Györki I., Bódis L.SZoESE: Hajdinák 2, Simon 12/12, Szabó-Haklits 7/6, Uszkai -, Feigl -. Csere: PLÓZER 8, Rózsa -, Kovács K. -, Molnár A. 4, Orsós-Bogdán -. Edző: Szabó László.A szombathelyiek igazi irányító nélkül léptek pályára: Czinder sérülés, Gusztafik iskolai elfoglaltság miatt hiányzott. Ez meg is látszott a játékukon.

A támadás ugyanis nagyon akadozott, és roppant rosszul kezdett a vasi gárda. Ennek ellenére nem adta meg magát, idővel rendezte a sorait, a jóval esélyesebb Tatabánya csak fokozatosan tudta legyűrni jól küzdő, jól védekező, olykor távolról is betaláló ellenfelét. Ugyanakkor az utolsó játékrészre már eldőlt a találkozó sorsa.

A Tatabánya ilyen arányban is megérdemelten győzött.Szabó László: - A Tatabánya jobb csapat, ezt bizonyította is. Nekünk a következő fordulóban a Baját kell legyőznünk. Tulajdonképpen már a tatabányai meccset is a felkészülésre használtuk. A hozzáállással, a védekezéssel elégedett voltam.A SZoESE pénteken 18.15-kor fogadja a Baját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!