Sport

2017.04.12. 18:55

Kick-box diákbajnokság: minden Controll SE-s dobogós

Békéscsaba - Harmincegy éremmel megrakodva térhettek haza a kick-box országos diákbajnokság döntőjéről a Vas megyei versenyzők.

Horváth Erika

Négy korosztályban, három szabályrendszerben rendezték meg a diákbajnokságot, amelyről nem hiányozhattak a vasiak sem. Négy klubunkból összesen 19-en szálltak harcba az érmekért - és 18-an sikerrel is jártak.

A legnépesebb - 12 fős - csapata a Perfect Change-Metex'05 Controll SE-nek volt, és valamennyien fel is állhattak a dobogóra, összesen öt aranyat, 11 ezüstöt és hat bronzot gyűjtöttek. A bajnoki címeiken hárman osztoztak, a kadet 2. korcsoport -63 kilós súlycsoportjában Bolfán Ákos, illetve a junior -79 kilóban Szmolek Emanuel a light-contact és a kick-light szabályrendszerben is a legjobbnak bizonyult. Viszket Borisz kadet 1. -57 kg-ban light-contactban lett első.

A Perfect Change-Metex'05 Controll SE diákbajnokai (balról): Bolfán Ákos, Szmolek Emanuel, Viszket Borisz
Fotó: Controll SE

A Perfect Change-Metex 05 Controll SE érmesei. Kadet 1., -32 kg: Németh Kristóf (light-contact 2., kick-light 2.). Kadet 2., -42 kg: Takács Dániel (light-contact 3., kick-light 3.), -47 kg: Koledics Dávid (light-contact 2., kick-light 3.). -57 kg: Viszket Borisz (light-contact 1., kick-light 2.). -63 kg: Bolfán Ákos (light-contact 1., kick-light 1.). Junior, lány, -60 kg: Takács Viktória (light-contact 2., kick-light 2.). Fiú, -57 kg: Grünczeisz Patrik (light-conbtact 3., kick-light 2.). -63 kg: Szász Krisztofer (light-contact 2., kick-light 2.), Jurasits Ákos (kick-light 3.), Habda Milán (kick-light 3.) -69 kg: Bolfán Ádám (light-contact 2., kick-light 1.). -79 kg: Szmolek Emanuel (light-contact 1., kick-light 1.).

A Castrum Sec-Dinamica SE Körmend három versenyzője öt éremmel, két ezüsttel és három bronzzal gazdagodott.

A Castrum Sec-Dinamika SE érmesei. Kadet 1., +47 kg: Honfi Balázs Bátor (light-contact 3.). Kadet 2., -69 kg: Honfi Botond (light-contact 3., kick-light 3.). Junior, -74 kg: Pallósi Balázs (light-contact 2., kick-light 2.).

Ifj. Bedi Miklós pointfighting szabályrendszerben lett első
Fotó: Skorpió SE

A Skorpió Kick-Box SE három sportolót indított a pointfighting szabályrendszerben. Ketten szereztek érmet, a gyermek 28 kg-os súlycsoportban ifj. Bedi Miklóst bajnokká avatták, a -63 kg-os Tóth Bence nyakába pedig ezüst került.

Az Agrobio Classic Kick-Box Clubot képviselő Holczmüller Bence a kadet 2. korcsoport -69 kg-os súlycsoportjában kick-lightban ezüst, light-contactban bronzérmes lett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!