Sport

2017.05.29. 15:50

Idegenbeli sikerével élre ugrott az AVUS

Idegenbeli, kétgólos győzelmével két fordulóval az OB I/B-s vízilabda-bajnokság felsőházi rájátszásának vége előtt az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) vezeti a tabellát.

Pum András

Ceglédi VSE-AVUS 9-11 (3-3, 2-4, 1-1, 3-3)

Cegléd, 50 néző, vezette: Székely, Molnár P.

AVUS: KOVÁCS B. - CVETIC 3, Hajmási, EKLER B. 3, Takács, Doma, Kutasi 1. Csere: Polcsik, Juhász M., Sági, GALAMBOS 1, Baranyai 1, Kurucz 2. Edző: Matajsz Márk.

Vladimir Cvetic jól játszott, három gólt szerzett
Fotó: Unger Tamás

Az első gólt a szombathelyiek szerezték, és noha fej fej mellett haladtak az együttesek, végig a vendégeknél volt az előny. Aztán elhúztak az aligátorok, előbb kettővel, majd egy ötperces gólcsendet követően már hárommal mentek. A vasiak remekül védekeztek, és Kovács Barnabás is kiválóan teljesített a kapuban. A végén már néggyel, 11-7-re vezettek a szombathelyiek, és habár a ceglédiek még kétszer betaláltak, az AVUS győzelmét nem fenyegette veszély. Nemzetközi szintű játékvezetés mellett az AVUS végig kézben tartotta a találkozót és teljesen megérdemelten nyert.

Matajsz Márk: - Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, a sikernek köszönhetően saját kezünkben van a sorsunk.

Az OBI/B-s élmezőny állása: 1. AVUS 23, 2. Esterházy Főiskola 21, 3. Békéscsaba 20 pont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!