Sport

2017.05.09. 20:24

Negyedik helyen végzett az UFC Kőszeg

Az UFC Kőszeg U9-es labdarúgócsapata az előkelő negyedik helyen végzett a 25 csapatot felvonultató 26. Tóth Mihály Kupán.

Tóth Gábor

Az utánpótláscsapatoknak kiírt nemzetközi labdarúgótornán - amelynek a komáromi városi sporttelep adott otthont - a csoportját megnyerte a Kőszeg csapata, imponáló 14-1-es gólkülönbséggel.Csoportkör, eredmények: Kőszeg-Asterix SC Érd 0-1, Kőszeg-FC Lokomitiva DNV Bratislava 3-0, Kőszeg-Palánták UNSE 5-0, KA 6-0.Az öt csoportgyőztes jutott be az ötös döntőbe, ahol körmérkőzéssel döntöttek a végső sorrendről.

A kőszegiek éppen csak lecsúsztak a dobogóról - kis szerencsével és jobb helyzetkihasználással egy érem összejöhetett volna.Ötös döntő, eredmények: Kőszeg-Komárom VSE B 1-0, Kőszeg-Győrújfalu 1-2, Kőszeg-ETO FC Győr 1-1, Kőszeg-Nové Zámky 0-1.Végeredmény: 1. ETO FC Győr, 2. Győrújfalu SE, 3. FKM Nové Zámky (szlovák), 4. UFC Kőszeg (Budai Flóra, Csóri Ádám, Kiss Boldizsár, Kumánovich Kristóf, Lakatos Kristóf, Schatzl Olivér, Szabó Krisztofer játékosok, Dan Árpád, Horváth Ákos edzők).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!