Sport

2017.06.06. 16:25

Sikeres évet zártak

SZOMBATHELY - Jó hangulatú bankettet tartott a bronzérmes Viktória FC női NB I-es labdarúgócsapata. Egyedül Nagy Vanessza távozik.

Pum András

Csakúgy, mint egy éve, idén is a harmadik helyen zárta a bajnokságot a Viktória FC. Az egyik szombathelyi vendéglőben rendezett évzáró banketten Kiss Tamás technikai vezető értékelte a 2016/17-es szezont.

- Sikernek tartjuk a harmadik helyet, annak fényében különösen, hogy mennyi gonddal, bajjal küszködtünk - mondta Kiss Tamás. - Sérülés, betegség miatt folyamatosan hat-hét meghatározó labdarúgónkra nem számíthattunk. Örömteli viszont, hogy a kiesők helyére lépők jól teljesítettek.

Az U17-es válogatott Nagy Vanessza (elöl) távozik. Mellette a szintén korosztályos válogatott Fördős Beatrix
Fotó: Unger Tamás

Noha a szezon előtt az volt a célkitűzésünk, hogy a bajnokságban vagy a Magyar Kupában a fináléba jussunk, az ismert problémák miatt a bronzérem is jó eredmény. A kupában pedig nem volt szerencsénk a sorsolással, a Fradi ellen idegenben kevés esélyünk volt.

Ami a jövőt illeti, a legnagyobb erősítés, hogy gyakorlatilag egyben marad a keretünk, Nagy Vanessza viszont családi okok miatt Ausztriába költözik. Három-négy minőségi igazolást tervezünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!