Sport

2017.08.22. 18:58

Az utolsó három edzőmérkőzés

VARSÓ Csütörtöktől szombatig Lengyelországban, Varsóban vesz részt egy négy csapatot felvonultató nemzetközi felkészülési tornán a magyar kosárlabda-válogatott.

Tóth Gábor

Az augusztus 31-én kezdődő Európa-bajnkságra készülő magyar férfi kosárlabda-válogatott utolsó edzőmeccseit vívja a lengyel fővárosban - főpróbájához érkezett tehát a felkészülés. Csütörtökön (20.24) Anglia, pénteken (20.30) Izrael, végül szombaton (18.00) a házigazda Lengyelország lesz az ellenfél. Kemény mérkőzésekre van kilátás, ugyanis mind a négy csapat Eb-résztvevő. Elképzelhető, hogy a magyar együttesben végre pályára léphet a Spanyolországban pattogtató csapatkapitány, Hanga Ádám, aki éppen tegnap igazolt a Baskonia együtteséből a Barcelona gárdájába - és bizony alaposan elhúzódott az átigazolása. A térdsérüléssel bajlódó Tóth Ádám (Szolnok) helyére behívott Kemal Karahodzic csatlakozott a kerethez, a Kecskemét szerb-magyar centere Varsóban bizonyíthat a stábnak. A bő keretből a már említett Tóth Ádám mellett ezúttal Ruják András (Paks) marad itthon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!