Sport

2017.08.23. 17:40

Vasárnap a Vas Népe standján találkozhatnak Király Gáborral

SZOMBATHELY A Szombathelyi Swietelsky-Haladás NB I-es labdarúgócsapatának 108-szoros válogatottsági rekorder kapusa, Király Gábor lesz vasárnap a Vas Népe karneváli standjának díszvendége.

Pum András

Az idei karneválon a jól bevált, megszokott helyen - közvetlenül a Fő téri Szentháromság-szobornál - találkozhatnak a Vas Népe standjával a rendezvényre kilátogatók. Megvásárolhatják népszerű kiadványainkat, szakácskönyveinket és választhatnak újságelőfizetői csomagjainkból, amelyekhez értékes ajándéktárgyak párosulnak. Standunkon alkalmuk lesz kitölteni kérdőívünket, amellyel nyereménysorsoláson vehetnek részt. A szerencsés karneválozó pedig egy ajándékcsomaggal gazdagodhat, amelyről napilapunk hasábjain beszámolunk.

Vasárnap Király Gáborral, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás kapusával találkozhatnak a szurkolók Fotó: Unger Tamás

De nem csupán ezért érdemes meglátogatni a Vas Népe standját! Ugyanis a legendás Haladás-kapus, a 108-szoros válogatottsági rekorder Király Gábor, Szombathely díszpolgára is kilátogat a XVIII. Savaria Történelmi Karneválra.

Tavaly a Zaporozsec együttes volt a Vas Népe díszvendége a Savaria Történelmi Karneválon Fotó: Szendi Péter

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás szombati bajnoki mérkőzése utáni napon találkozhatnak az érdeklődők a karneváli forgatagban Király Gáborral. A rekorder hálóőr egy órán keresztül, vasárnap 14-15 óra között dedikál a Vas Népe standjánál.
Érdekesség, hogy a K1RALY saját márkás termékei a historikus rendezvény ideje alatt elérhetők lesznek a standnál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!