taggyűlés

2019.12.04. 12:14

Séllei Árpád a Haladás ügyvezetője

A Szombathelyi Haladás szerda délelőtt tulajdonosi taggyűlést tartott, melyen Séllei Árpádot nevezték ki a futballklub ügyvezető igazgatójává.

Pum András

RendkĂ­vĂĽli közgyűlĂ©s Haladás fc ĂĽgyĂ©ben.20190724, Szombathely , ut, Vas NĂ©pe/Unger Tamás Séllei Árpád, dr. Kövesdi Zoltán, Paksa Norbert

Fotó: Unger Tamás

Mint ismert, az eddigi ügyvezető igazgató, Tóth Miklós november 30-cal közös megegyezéssel távozott a Szombathelyi Haladástól. A klub szerda délelőtt tulajdonosi taggyűlést tartott, melyen a Szombathelyi Haladás új ügyvezető igazgatójává Séllei Árpádot nevezte ki. Az ügyvezető megbízatása határozatlan időre szól.

Fotó: Unger Tamás

- A jelenlegi helyzetben rajtam kívül senki sem vállalta el a megbízatást, én voltam az egyedüli jelölt – mondta Séllei Árpád, aki maradt a Haladás Marketing Kft. ügyvezető igazgatója is. – Nagy feladatba vágtam a fejszém, ugyanakkor óriási megtiszteltetés is ez a pozíció. Hasonlóan nagy feladat vár rám, mint 2006-ban, amikor a megszűnés határán lévő Haladásba tulajdonosként beléptem. Olyan ügyvezetőre volt most szükség, akit a városvezetés, a játékosok, a szurkolók elfogadnak – és nem támadható. Emellett olyanra, aki ismeri a klub szerződéseit, a dolgait, a felépítését, a jelenlegi helyzetét. Úgy érzem, ezért esett rám a választás – és a tulajdonosok támogatását is élvezem. Most első lépésként stabilizálni kell a klub helyzetét, hogy ennél mélyebbre ne kerüljön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!